Βρετανός ο "κατασκευαστής" του βίντεο για τον Κεμάλ

Μικρή αναφορά εδώ. Θα ‘θελα να ήξερα περισσότερες λεπτομέρειες.
Τελικά ακόμα και τις εθνικιστικές κορώνες δεν είμαστε ικανοί να τις φέρουμε σε πέρας μόνοι μας 🙂

5 thoughts on “Βρετανός ο "κατασκευαστής" του βίντεο για τον Κεμάλ

 1. Joe Hip

  Τελικά το βίντεο τό’ χει βρει κανείς αλλού;

  Απαράδεχτο το κατέβασμά του από το Google, να το βρούμε και να το αναρτήσουμε παντού να δούμε τότε τι θα κάνουν οι Τούρκοι!! Ή θα μάθουν τη δημοκρατία ή θα μπανάρουν το ίντερνετ. Ή θα εκραγούν από θυμό, όμως αυτό θα είναι από δικό τους και μόνον φταίξιμο.

  Τι λέτε εσείς;

 2. Χαρτοπόντικας

  @joe hip
  το βίντεο το είδα σε ένα ελληνικό μπλογκ (δε θυμάμαι πιο) έτσι όπως το πρόβαλε η τηλεόραση.
  Το να ξεκινήσουμε flame war με την Τουρκία για να αποδείξουμε ότι δεν έχει δημοκρατία δεν το θεωρώ σοβαρό. Άλλωστε τι να αποδείξουμε; Δεν το ξέρουν οι πάντες;
  Καλύτερα να βοηθήσουμε τους Τούρκους που πραγματικά επιθυμούν δημοκρατία με άλλα μέσα

 3. Rodia

  Μεταφέρω την κατακλείδα του σχολίου μου σε προηγούμενο θέμα, επειδή εδώ ταιριάζει επίσης:

  “~~το παιχνίδι θα παιχτεί χοντρά στο χώρο της διαφήμισης, θα υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των μπλογγερς ή/και άλλων χρηστών, ιστοσελίδες θα “περνούν” κρυφά μηνύματα για προϊόντα ή/και υπηρεσίες, για τάχα εμπειρίες από διάφορες “παροχές” κλπ κλπ. Το τι μπουρδίτσα γράφει καθένας μας, ουδόλως ενδιαφέρει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως θα γίνει εκμετάλλευση στο προσωπείο που προβάλλεται προς τους “άλλους”. Πάνω σε αυτό θα ποντάρουν οι εταιρείες, που θα έχουν μεγαλύτερο κομμάτι εξουσίας στο μέλλον. Ακόμα και πόλεμο μεταξύ τους βλέπω, με διάφορους τρόπους. Το YouTube πουλήθηκε στη Google. Αν δεν είχε πουληθεί, θα κατέβαζε το βιντεάκι με τον Ατατούρκ; Θα πέφταν οι μετοχές του αν το έκανε. Πρόλαβε και πουλήθηκε πριν προκύψει το θέμα και η μεγάλη Google το κατέβασε, βάζοντας ένα σημάδι ΟΚ στην αποδοχή του ρόλου των κυβερνήσεων στο παιχνίδι. Οι τούρκοι ξαναμπαίνουν στο βιντεάδικο και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αυτό, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, η ελεύθερη πρόσβαση στη πληροφορία και η απουσία λογοκρισίας, και όχι αν παρακολουθείται ο Α ή ο Β. Από τη στιγμή που αναδύονται περιορισμοί, χρειάζεται να αντιδρούμε. ΑΝ το μισό δυναμικό σε βιντεάκια της YouTube παρουσιάζαν τον Κεμάλ, δεν νομίζω ότι η Google θα τα κατέβαζε. Τότε τι..? θα είχαμε πόλεμο Τουρκίας vs Google..? Απλώς, η Τουρκια θα έπαιρνε μερικά μύρια και θα έκανε τουμπεκί.

 4. Χαρτοπόντικας

  Το παιχνίδι παίζεται στο χώρο της διαφήμισης…

Comments are closed.