Ενα ένθετο με μπλογκ

Για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση, ο Μάριος Ροζάκος,δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου κι υπεύθυνος για το ένθετο “Ξενάγηση στη σφαίρα των blogs, είχε δημιουργήσει ένα ιστολόγιο για τις ανάγκες αυτού του ένθετου.
Το μπλογκ εξακολουθεί να ενημερώνεται και σήμερα  φιλοξενεί δύο ποστ για τα κινήματα των πολιτών μέσω διαδικτύου όπου συνοψίζει τις σχετικές ενέργειες που έχουν υποπέσει στην αντίληψή του (δεν είδα πουθενά τους πειρατές της παραλιακής ανάμεσά τους, φαντάζομαι όχι ηθελημένα).

Powered by ScribeFire.

3 thoughts on “Ενα ένθετο με μπλογκ

 1. Μάριος Ροζάκος

  Αγαπητέ Χαρτοπόντικα, σ’ ευχαριστώ πολύ τόσο για την αναφορά που επεφύλαξες στο μπλογκ μου όσο και για την προσθήκη που αφορά τους «Πειρατές της παραλιακής».

  Ανέβασα ήδη νέο post που τους περιλαμβάνει και εκεί ρίχνω επίσης την ιδέα για μια λίστα των εγχώριων εγχειρημάτων διαδικτυακού ακτιβισμού. Όποιος θέλει, μπορεί να βοηθήσει. Νομίζω πως αξίζει.

 2. Χαρτοπόντικας

  @Μάριος Ροζάκος Ενδιαφέρουσα η ιδέα σου, αλλά φοβάμαι ότι το να λέμε ο ένας στον άλλο τι ξέρουμε έχει περιορισμένη αποτελεσματικότητα.
  Μια καλύτερη μέθοδος είναι η αναζήτηση μέσω Technorati ή google blog search για θέματα που έχουν σχέση με τον ακτιβισμό. Εκεί βρίσκει κανείς πράγματα που ξεπερνάνε την προσωπική γνώση. Και μετά μπορεί να τα αποδελτιώσει όπως επιθυμείς.Πάντως θα σε ενημερώσω για ότι υποπέσει στην αντίληψή μου

 3. Μάριος Ροζάκος

  Χαρτοπόντικα, σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και την ενημέρωση για ό,τι εντοπίσεις. Ήδη βρήκα δύο πολύ καλά posts που συγκεντρώνουν ορισμένες ακτιβιστικές προσπάθειες. Τα αναφέρω σε σχόλιο που έκανα στο χθεσινό post μου. Θα κάνω και την αναζήτηση που προτείνεις και έπεται συνέχεια 😉

Comments are closed.