Κι η Δρούζα στο Google; (updated)

Αστεύομαι βέβαια, αλλά δεν θα αργήσει απ’ ότι φαίνεται μια τέτοια μέρα καθώς το Google ετοιμάζεται να φτιάξει το δικό του διαδικτυακό κανάλι και προσλαμβάνει τον αντίστοιχο κόσμο. Τα ακριβή σχέδια του Αμερικάνικου κολοσσου δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς μέχρις στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Όλα συνάγονται από τις κινήσεις του. Περισσότερα εδώ.

Αν δεν το πιστεύετε, ορίστε η πιθανή απόδειξη: κάποιος ισχυρίζεται ότι βρήκε ήδη τον τρόπο να γραφτεί στο Google TV, το βιντεοσκόπησε και το ανέβασε το YouTube.

5 thoughts on “Κι η Δρούζα στο Google; (updated)

 1. jim_hellas

  Πάντως λέγεται ότι είναι μύθος ότι λειτουργεί σε beta αυτή τη στιγμή. Διάβασα ότι το βίντεο (τα βίντεο μάλλον γιατί έβγαλε κ άλλο ένα) του τύπου είναι ψεύτικα. Προσπάθησα είναι η αλήθεια, αλλά κάπου στο 20ο Login τα παράτησα 😛

 2. Χαρτοπόντικας

  @jim_hellas Η “είδηση” δεν είναι το βίντεο αλλά το άρθρο στο link.
  Παρακολούθησα λίγο τη σχετική συζήτηση για το βίντεο στο YouTube και δεν μπορώ να πω ότι είδα 100% πειστικά επιχειρήματα από καμιά πλευρά (:είναι ή δεν είναι απάτη). Αλλά ενημέρωσα το ποστ να μην αποπνέει τόση βεβαιότητα. 😉
  Σ’ ευχαριστώ jim!

 3. Rodia

  Το δοκίμασα στον παλιό blogger και πιάνει! Φαντάζομαι πως μπορεί να πρόκειται για ένα test της Google.. να υπολογίσει δλδ πόσοι θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για ένα παρόμοιο εγχείρημα, πριν ανοιχτεί στην αγροά της τιβι.
  Αχ! το όνειρό μου έιναι να σιάξω ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ HOAX!!!
  🙂

Comments are closed.