Κι η Πρωτομαγιά έχει το μπλογκ της!

Αφισσα για την πρωτομαγιά
Η Θεσσαλονίκη πρέπει δίκαια να θεωρηθεί η πρωτεύουσα το δικτυακού ακτιβισμού στην Ελλάδα. Μετά τις διαμαρτυρίες για την υποθαλάσσια, η ατζέντα των ακτιβιστών διευρύνεται. Προσπαθεί να γίνει συνολική πρόταση και γι αυτό αγκαλιάζει την εργατική  Πρωτομαγιά: Το μπλογκ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 007 δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει ένα κάλεσμα για συγκέντρωση τη μέρα της πρωτομαγιάς στην Καμάρα, στις 17.00 προκήρυξε δε διαγωνισμό για το χειρότερο αφεντικό στην πόλη.

5 thoughts on “Κι η Πρωτομαγιά έχει το μπλογκ της!

 1. Rodia

  Μια και γράφεις για ακτιβισμό, είδες τη δράση περί Αμμοχώστου; ρίξε μια ματια στο ποστ που ανεβασα: http://rodiat7.blogspot.com/2007/04/blog-post_9679.html

  Α! δε βάζεις ενα στιχοκούτι να γράφουμε άμεσα μηνύματα ενημερωτικά; (λινκς και τα τοιαύτα)

 2. Rodia

  Με το περιεχόμενο της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ και του ψηφίσματος, διαφωνώ. Για να έχεις αφεντικά, τοποθετεις τον εαυτό σου σε θεση σκλάβου. Ετσι δεν είναι; Τι θα πει “αφεντικό”..?

 3. harris

  Αφεντικό είναι αυτός που έχω πάνω από το κεφάλι μου και μου λέει τι να κάνω.
  Κάθεται στο μέσα γραφείο αν σε ενδιαφέρει. Ρώτα πόσα βγάζει αυτός και πόσα βγάζω εγώ.

  Και ΝΑΙ είμαι κατα κάποιο τρόπο σκλάβος. Μπορεί να μη με μαστιγώνουν όπως παλιά, αλλά μου κλέβουν πανω από 8ώρες τη μέρα. Και αυτές οι ώρες δεν εξαγοράζονται με όσα χρήματα μου δίνουν…

  Απορώ γιατί κάποιοι/κάποιες αναρωτιούνται ακόμα “τι θα πεί αφεντικό”…

 4. αντρέας

  αφεντικό είναι αυτός και αυτή που μου κλέβει κάθε μέρα όχι μόνο 8 ώρες αλλά και άλλες 2 ώρες για να πάω και να έρθω από τη γαμωδουλειά και σίγουρα άλλες τόσες για να ξεκουραστώ και τι μου μένει τελικά?

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  μπράβο στα παιδιά από τη θεσσαλονίκη

 5. Rodia

  Εκανα λάθος που σχολίασα εδώ την ουσία του ποστ για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ και συγγνώμη παιδιά… 🙂

  Στο blog μου http://rodiat7.blogspot.com/ έχω προβληματιστεί με αυτό το θέμα και καλό θα ήταν να συνεχιστεί κάπου αλλού η συζήτηση και όχι εδώ πέρα όπου ανεβαίνου θέματα σχετικά με το blogging. Σχολίασα και στο δικό σας, όπου γνωστοποίησα τη θέση μου, αλλά δεν έλαβα απάντηση.

Comments are closed.