Κι ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει το blogme

Εντυπωσιακή κίνηση από τον Γ. Παπανδρέου (Παναγιώτη πρέπει να έχεις βάλει το χέρι σου, αφού είσαι και στα λινκ της σελίδας): σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του με τίτλο “Tα blog έχουν τον δικό τους πολιτισμό – τον στηρίζουμε!”
κάνει αναφορά στα μπλογκ, εξηγώντας τα βασικά, συνοψίζει το ιστορική της υπίόθεσης blogme, και παραπέμπει στη σελίδα συλλογής υπογραφών παραθέτοντας και το κείμενό της, ενώ το κείμενο συνοδεύεται κι από τα ακόλουθα μπάνερ:

6 thoughts on “Κι ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει το blogme

 1. No comment

  «Σάββατο, 12 Μάϊος 2007
  Update: AΠΑΤΗ το Ψήφισμα για υπότιτλους στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΔΥΝΑΜΗ, ΠΙΑΣΤΗΚΑ “ΚΩΤΣΟΣ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
  ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
  ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ
  :
  Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD
  Inclusion of Greek Subtitles in Blu-Ray and HD-DVD formats
  Ψηφίζουμε εδώ:
  http://www.petitiononline.com/grsubs/petition.html
  Posted by Rodia at 5/12/2007 08:42:00 πμ Links to this post (http://rodiat7.blogspot.com/)
  »

 2. Rodia

  Με πρόλαβες! Μόλις πριν από λίγο το είδα.

  Τη παραπομπή στο μπλογκ μου, ποιος την έβαλε..? Κάποιος που θαυμάζει το μέγεθος της ικανότητάς μου για αυτοκριτική -υποθέτω.. 😉

 3. nikan

  @Rodia Δεν ξέρω ποιός το έκανε, αλλά η ενέργεια δεν μου φαίνεται πολύ καθαρή: χρησιμοποιεί το δικό σου blog, δίνει ανύπαρχο maill και προέρχεται από Γερμανική IP από provider ο οποίος έχει πολλές διευθύνσεις που έχουν αναφερθει για σπαμ.

 4. Rodia

  Το έχω δει το ΙΡ και υποπτεύομαι ποιος ακριβώς μπορεί να είναι. Ο ίδιος έχει στείλει στο ποστ αυτό δυο ανώνυμα υβριστικά σχόλια. Πιθανότατα ωθείται από ζηλοφθονία και, τον παρακαλώ, να μην υποτιμά τόσο πολύ τον ευτό του.

 5. Rodia

  Βρηκα απο πού είναι. Αυτες οι “ενέργειες” πώς λέγονται; Τrolling..?

 6. markob

  Μπορείς και εσύ (ο ανώνυμος ΕΛλην ) να καταχωρήσεις τα κυριγματα μίσους του Λιακόπουλου στο καναλι του στο youtube, ως Flag as Inappropriate/Hate Speech.
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ….

Comments are closed.