Μια κάρτα για τον Καρίμ, ένα μπάνερ για την ελευθερία.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις προσπάθειες του FreeKareem.org να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον για το ζήτημα και να εμπλέξει όλο και περισσότερο κόσμο στην υποστήριξη. Το θεωρώ και κάτι σαν μάθημα και για την δική μου απαισιοδοξία αλλά και την εύκολη κούραση που διακρίνω στις καμπάνιες της ελληνικής μπλογκόσφαιρας.

Οι τελευταίες δυο ενέργειες που είδα ήταν η δημιουργία μιας community toolbar, πράγμα που μου έδωσε και μια ικανοποίηση γιατί δικαιώνει την επιλογή να προσθέσω στην δική μου metabar το feed από την ιστοσελίδα τους αλλά και την ιστοσελίδα υποστήριξης του άλλου αιγύπτιου μπλογκερ, του Μονέμ.

Η σημερινή ενέργειά τους είναι η δημιουργία μιας ηλεκτρονικής κάρτας την οποία στέλνοντας κανείς, υπενθυμίζει στον παραλήπτη την περίπτωση.

Σαν υπήρχε κάποια κρυφή συνεννόηση, μια ομάδα ελλήνων ιστολόγων και designer ξεκίνησε μια προσπάθεια για τη δημιουργία banner που θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο ιστολόγιό του και που να εκφράζουν την υποστήριξη στο blogme.gr αλλά και την ελευθερία  και ανωνυμία στο ιντερνετ γενικότερα. Να ένα δείγμα:

 http://farm1.static.flickr.com/234/517653670_70f6e94b0a_o.jpg

Powered by ScribeFire.