Τι κάνεις τώρα; Sync Live (update)

SYNC LIVEΗ ελληνική εκδοχή του twitter είναι γεγονός από χτες το απόγευμα, αν κρίνω από τα μηνύματα. Μένει να δούμε πόσο twitter είναι ή μπορεί να γίνει: Μπορείς να στείλεις μήνυμα από κινητό; Μπορείς να βλέπεις τις συνομιλίες μέσα από messenger; Δεν έχω πιει καφέ και δεν τα βλέπω στο help αυτά. Μπορεί και να μην υπάρχουν. Ή μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα.Απ’ ότι μας είπε ο Κωστής στα σχόλια, το θέμα messenger δουλεύεται και συνεπώς πρέπει να το αναμένουμε, το δε θέμα SMS προς το παρόν δεν είναι προγραμματισμένο γιατί υπάρχει το (άλυτο;) θέμα του κόστους του SMS.

Για τους μη παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ, το Sync Live, σαν το twitter, σας καλεί να απαντάτε στο ερώτημα “Τι κάνεις τώρα;;” όπου και να ‘στε κι ότι κι αν κάνετε.

Θετικό το ότι όσοι έχουν λογαριασμούς στο sync blogs, δεν χρειάζονται ξανά εγγραφή για να στείλουν μήνυμα στο sync live. Και βέβαια θετικό το ότι το ελληνικό web 2.0 εμπλουτίζεται.
Καλή επιτυχία.

Powered by ScribeFire.

5 thoughts on “Τι κάνεις τώρα; Sync Live (update)

 1. Κωστής

  Καλημέρα, σωστά είδες, από χθες το απόγευμα το Live είναι Live 🙂
  Σχετικά με τα sms & IM έχεις δίκιο, δεν υπάρχει ακόμη τρόπος να στείλεις μήνυμα έτσι. Για το ΙΜ το δουλεύουμε, για τα sms όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς (τα κόστη είναι μεγάλα για μία τέτοια υπηρεσία)

 2. nikan

  @Κωστής Σ’ ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Θα τις περάσω στο ποστ. Καλή επιτυχία.

 3. papo

  τι να κάνω ρε φίλε …καλά είμαι εσυ;
  twitter και derivates.. μπλιαχ!

 4. Rodia

  Ισως αν το ερωτημα ήταν “τι θα κανεις αυριο” ή “τι θα φας το βραδυ” (!!!) να μπορουσε να γραφτει κατι πρωτοτυπο -λεμε τώρα… Η ερωτηση “τι κανεις τώρα” δε μπορεί να είναι άλλη από το ότι “τώρα είμαι στο sync” και τπτ αλλο. Οι απαντησεις που εδωσα.. άστο αυτό.. 😉

Comments are closed.