Ιος, Blogger Camp Μέρα Πρώτη

Το ποστ γράφτηκε απόγευμα αλλά το δίκτυο έκανε νούμερα γι αυτό το ανεβάζω τώρα
(00.30 πμ) που οι υπόλοιποι ‘λουζονται’ στις μπύρες.

Η διάθεση εδώ είναι χαλαρή. Λόγω της πρωινής αναχώρησης (7.20 από Πειραιά) οι περισσότεροι έχουμε κοιμηθεί λίγο έως καθόλου. Εγώ την έβγαλα με τρεις ώρες ύπνο. Βοηθάει και το πρόγραμμα που δεν έχει πολύ μπλα μπλα, αλλά κυρίως το νησί μας υποβάλει μια χαλαρότητα.

Ξεκινήσαμε γύρω στις 12.30 με 13.00 με τον Titana να κάνει το καλωσόρισμα, να μας εξηγεί την προϊστορία της ιδέας για το Camp,και να παρουσιάζει τους ομιλητές (κι αυτούς που ήρθαν κι αυτούς που τελικά δεν τα κατάφεραν).
Μοιάζει λίγο ειρωνικό: αυτοί που δεν κατάφεραν να έρθουν είναι οι εκπρόσωποι της Google και της Microsoft.

Η πρώτη ομιλία ήταν του Steve Smith, κι ήταν καθαρά τεχνική. Ο Steve μίλησε για την ανάπτυξη web sites με βάση τα w3C standards κι έστειλε τους μη τεχνικούς μπλόγκερ στο βασίλειο των ονείρων, ενώ οι τεχνικοί του έκαναν καμιά δεκαριά ερωτήσεις στο τέλος.

Μετά το διάλειμμα για καφεΐνη και τσιγάρο, τον λόγο πήρε ο Πάνος Σαμπράκος της OgilvyInteractive που κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία της διαφήμισης, εξήγησε γιατί η εταιρεία του επέλεξε να παρουσιάσει το Auris της Toyota μέσα από μπλογκ και δίνοντας τη δυνατότητα σε μπλόγκερς να το οδηγήσουν και να το κρίνουν.
Όπως ήταν αναμενόμενο, στη συζήτηση που ακολούθησε, ενεπλάκησαν όλοι, τεχνικοί και μη, μια και το θέμα ήταν ενδιαφέρον και κατανοητό.
Κατά τις 3μμ πήραμε το δρόμο για τα φαγάδικα κατά μόνας…
Η υπόλοιπη μέρα δεν προβλέπει οργανωμένες δραστηριότητες.
Δείτε και τι πόσταρε ο Ματ για τη μέρα.

Powered by ScribeFire.

3 thoughts on “Ιος, Blogger Camp Μέρα Πρώτη

  1. Rodia

    Ωραία περνάτε! 🙂
    Κράτα γερά να ενημερώνεις. Οχι πολλές μπίρες, ε 😉

Comments are closed.