Το αφιέρωμα της ΝΕΤ στην Αμαλία στις 1/6 (update)

Update: Η νέα μορφή του video player του youtube, εξυπηρετεί εξαιρετικά ενέργειες σαν την περίπτωση της κινητοποίησης για την Αμαλία. Κάντε κλικ στο βίντεο, και θα δείτε από κάτω όλα τα σχετικά βίντεο που έχουν ανέβει στο Youtube. Εντυπωσιακά εύκολο να τα παρακολουθήσεις όλα.

Το έχω και κάθεται πολλές μέρες τώρα γιατί αφενός έλειπα στο GBC κι αφετέρου δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία για editing. Το ανέβασα τώρα για να το πάρει όποιος θέλει και να το φέρει σε λογαριασμό

Powered by ScribeFire.

7 thoughts on “Το αφιέρωμα της ΝΕΤ στην Αμαλία στις 1/6 (update)

 1. Oneiros

  Ασχετοσχετικό, δεν καταλαβαίνω ακόμα τι σκοπό εξυπηρετεί η μεταφορά του ομαδικού blog για την Αμαλία, με κλειστά τα σχόλια στο παλιό. Επίσης, τι συνέβη τελικά με την διαγραφή κάποιων contributors, και γιατί δεν διαψεύστηκε η είδηση για την κινητοποίηση με τα αυτοκόλλητα στις 25/6. I hope nothing fishy is going on…

 2. JustAnotherGoneOff

  Σχετικά με τη “διαγραφή” των contributors, μάλλον έγιναν “κρυφοί” όταν κατηγορήθηκαν από τους γνωστούς κακοήθεις για εκμετάλλευση και προσωπική προβολή.

 3. Rodia

  Ο στυλοβάτης της καμπάνιας -η Αφροδίτη- που ξεπήδησε από το “πουθενά” είναι, κατά δήλωσή της παλαιότερη στο μπλογκ Gravity and the Wind, φαν και στυλοβάτης του μπλογκ του Ν. Δήμου. Παρατηρώ απλώς και συνδυάζω.

 4. Rodia

  ..από το “πουθενά” ξεπήδησαν και άλλοι καινούργιοι σχετικά μπλόγγερς υπέρμαχοι της καμπάνιας. Το αν εξυπηρετούν συμφέροντα άλλα, έξω από την προβολή τους, θα φανεί σύντομα. Σε μια τέτοια αναμπουμπούλα, υπάρχουν βεβαίως θύματα, καθώς και ευγενώς σκεπτόμενοι ανιδιοτελείς άνθρωποι.
  Για τη λεωφ. Αμαλίας, μπορεί και να το κάνουν. Η τρέλλα (και η δίψα για δημοσιότητα) δεν πάει στα βουνά -εδώ κοντά βρίσκεται.

  –>>Νικαν, βάλε καμιά προεπισκόπηση να μη στέλνω διπλά σχόλια! 😉

Comments are closed.