Ελληνικό Google Adsense: Σιωπηλές αλλαγές στις παραπομπές

Παραπομπές GoogleΗ παρατηρητική magica το είδε πρώτη: Το Google Adsense για παραπομπές (δηλαδή να βάλεις ένα μπανεράκι στην ιστοσελίδα σου που παραπέμπει σε ένα προϊόν ή υπηρεσία της Google) πληθύνθηκαν σιωπηλά.
Απο κει που ήταν μόνο για Adsense,Adwords και Firefox Toolbar τώρα έμφανίζονται στη λιστα (δες αριστερά) τα  Google Applications και Google Checkout.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη ανακοίνωση, αλλά αν αναλογιστούμε το χρόνο που πήρε από τότε που πρωτοείδαμε ελληνικές διαφημίσεις στο Adsense μέχρι την επίσημη ανακοίνωση (δες στα related στο τέλος), μπορεί και ν’ αργήσει.


Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το Checkout. Το Checkout είναι το ηλεκτρονικό καλάθι της Google που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Μέχρι πριν 2-3 μήνες που το είχα κοιτάξει Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο για εμπόρους εντός Αμερικής και Ην.Βασιλείου, λόγω των θεμάτων που έχουν σχέση με εφορίες, τράπεζες πληρωμές κτλ. Για να εμφανίζεται και στο ελληνικό adsense, θα πρέπει να αναμένουμε ότι θα ελληνοποιηθεί η διαδικασία; Θα μπουν στη μέση κι ελληνικές τράπεζες; Θα υπάρχει παρακολούθηση για ΦΠΑ; Μερικά ερωτήματα που πρέπει να περιμένουμε για να βρούμε απάντηση.Google Checkout Supported Countries

3 thoughts on “Ελληνικό Google Adsense: Σιωπηλές αλλαγές στις παραπομπές

  1. Titanas

    Θα γίνω κακός τώρα αλλά η “Βελτιωμένη περιήγηση ιστού” με αηδιάζει. Τι στο καλό είναι ο ιστός; Της αράχνης του word wide web ή της κυράς απέναντι!??

  2. Pingback: metablogging.gr » Blog Archive » Google Παραπομπές: ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση

Comments are closed.