Ιος, Blogger Camp Μέρα Δεύτερη (update 2)

Πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέρα η δεύτερη. Ξεκινήσαμε λίγο καθυστερημένα (γύρω στις 11.30) λόγω του ότι οι περισσότεροι το είχαν ξενυχτήσει μέχρι πρωϊας.
Πρώτος ξεκίνησε ο Matt Mullenweg, o άνθρωπος πίσω από το WordPress.org και την Automattic, την εταιρεία που λειτουργεί το WordPress.com.
O Ματ έκανε πρώτα μια αναδρομή στην προσωπική του ιστορία, μετά παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τους έλληνες χρήστες του wordpress, και τέλος μίλησε για τα μελλοντικά τους σχέδια.
Μετά το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Βρυώνης που μίλησε λίγο για τα social media στα πλαίσια της πολιτικής και την εμπειρία του στο ΠΑΣΟΚ και μετά έδωσε το λόγο σε μας για ερωτήσεις και .. δυσπιστία.
Τρίτος στη σειρά ήταν ο Mr Drupal, που μίλησε για το drupal γενικά αλλά κυρίως για την χρήση του σαν μια blogging πλατφόρμα.
Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης μας παρουσίασε τη δουλειά που έχει γίνει στη Phaistos Networks για τα Pathfinder Blogs η οποία αξίζει μια ιδιαίτερη παρουσίαση καθώς πρόκειται μια 100% ελληνική προσπάθεια που μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στα διεθνή μεγαθήρια.
Ο οργανωτικός Τιτάνας έκλεισε τη μέρα ευχαριστώντας, μοιράζοντας μπλουζάκια με το logo του GBC (ναι,ναι!) και δωρεάν μπύρες.

Υπάρχει πολύ φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό που θα ανέβει τις επόμενες μέρες

Μερικές απ’ αυτές ακολουθούν (σε SlideFlickr για να τιμήσουμε και τον συμμετέχοντα Stelaboura):

Και το σύνολο των φωτογραφιών που έχουν ανέβει στο flickr ως slide show, εδώ.

6 thoughts on “Ιος, Blogger Camp Μέρα Δεύτερη (update 2)

  1. John Karakatsanis

    Άντε να ξαναγίνει και του χρόνου και να μπορέσουμε να έρθουμε περισσότεροι! Αναμένω και εγώ το υλικό 🙂

  2. bezalel

    Σε αναμονή του υλικού κι εγώ! (Ελπίζω να έχει πολλές φωτογραφίες του Matt…). 😉

  3. Pingback: BloGR » Τελείωσε το Greek Blogger Camp

  4. Pingback: metablogging.gr » Blog Archive » Ελληνικό Web 2.0: έχουμε νέα!

Comments are closed.