Τα μπλογκ στον τύπο (3/9-9/9)

Οι αναζητήσεις στα site των εφημερίδων (με εξαίρεση την Καθημερινή και την Ελευθεροτυπία) είναι για τα μπάζα. Γιαυτό κι η ποιότητα των αποτελεσμάτων είναι αμφίβολη. Στον Ελ. Τύπο π.χ. βγαίνουν άλλα αντ’ άλλων. Κι έτσι ενώ υπάρχει υλικό δεν μπορώ να το συλλέξω. Στα ΝΕΑ επίσης υπάρχει μια αστάθεια: παρότι υποστηρίζουν αναζήτηση με πολλαπλές λέξεις, δεν δουλεύει σωστά. Πρέπει να πηγαίνεις μια μία. Τέλος πάντων, μ’ αυτά και μ’ εκείνα, ιδού ότι κατόρθωσα να μαζέψω. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο του Έθνους για το Second Life μιας και παρουσιάζει την προσπάθεια των ελλήνων παικτών για δημιουργία Εικονικής Ελλάδας.

ΕΘΝΟΣ

2007 7 Σεπ Welcome to GreeceOfficial (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Ύποπτος και ο πατέρας της Μαντλέν υποψίες για τον σύζυγό της που επαναβεβαίωσε την Παρασκευή στο μπλογκ του ότι η
www.e-tipos.com/newsitem?id=9100 – 27k

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Νίκη επί του Ισραήλ για την Εθνική μπάσκετ, που αντιμετωπίζει σήμερα τη Σερβία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – Σεπ 04, 2007

TA NEA
[ Διαστάσεις ] Οι «συνήθεις ύποπτοι» ετοιμάζονται (Τρι, 4 Σεπ 2007)

Του Μιχάλη Μητσού/ mmitsos@dolnet.gr
Αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες. Αν ο Μπους και ο Τσέινι ετοιμάζουν πράγματι κάτι στο Ιράν, θα αρχίσουν να εμφανίζονται κατευθυνόμενα ρεπορτάζ στη Γουόλ Στριτ Τζέρναλ και το Fox. Όπως ακριβώς πριν από πέντε χρόνια, για το Ιράκ.

Αναδάσωση πόρτα – πόρτα (Τετ, 5 Σεπ 2007)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μάνος Χαραλαμπάκης
Πριν από περίπου δύο μήνες, λίγο μετά την πυρκαγιά στην Πάρνηθα, ο 27χρονος blogger Στέφανος Κωφόπουλος άφησε τον υπολογιστή του και άρχισε να επισκέπτεται τα… ανθοπωλεία και τα φυτώρια της περιοχής του.

 

Με μάσκες οξυγόνου στο Κέντρο (Τετ, 5 Σεπ 2007)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 8 Ιουλίου, έκανε πολλούς δύσπιστους να πιστέψουν στη δύναμη του Ίντερνετ στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Τρεις- τέσσερις bloggers είχαν καταφέρει να κινητοποιήσουν χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για τα δάση που χάνονται. Τα blogs που γεννήθηκαν από τις στάχτες της Πάρνηθας (όπως το anadasosi.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ – EΛΛAΔA 8 Sep, 2007
«ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΟΚΑΝΑΕναλλακτική θεραπεία χρηστών σε αγροκτήματα «Πράσινη παρέμβαση» είναι το νέο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ για εναλλακτική θεραπεία εξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικές ουσίες. Ειδικές μονάδες σε αγροκτήματα όπου θα καλλιεργούνται βιολογικά προϊόντα, θα δίνουν τη δυνατότητα σε…
Η σιωπή των πολιτών – MONIMEΣ ΣTHΛEΣ 7 Sep, 2007
Είναι κατανοητή η απέχθεια, ειδικά των νέων, προς την πολιτική διαδικασία. Οταν ονειρεύεσαι έναν άριστο κόσμο, κάθε πολιτικός είναι λειψός. Ακόμη και το δημοκρατικό μας πολίτευμα μοιάζει λειψό. Ετσι κι αλλιώς η Δημοκρατία είναι ένας αέναος συμβιβασμός των «άριστων λύσεων», οπότε ο μέσος όρος…
Οι γνωστοί – άγνωστοι – MONIMEΣ ΣTHΛEΣ 4 Sep, 2007
Η πιο έγκυος κάλπη από το 1974 συμπίπτει με την καινοφανή, βαθιά και διαρκή, δυσφορία του εκλογικού σώματος προς τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς που ζητούν την ψήφο του. Η δυσφορία αυτή έχει ριζώματα στην κοινωνία: εκφράζει την αναντιστοιχία μεταξύ του συλλογικού σώματος και της πολιτικής…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1.

Για την ασφάλεια στο Ιντερνετ

Πόσο ασφαλές είναι το Ιντερνετ; Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, το ερώτημα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού πληθώρα πολιτικών μηνυμάτων, θετικών ή αρνητικών, διακινείται μέσω του Διαδικτύου. Παράλληλα, οι μεγάλες διαδηλώσεις μετά την πυρκαγιά στην Πάρνηθα απέδειξαν ότι οι bloggers μπορούν να κινητοποιούν μεγάλο αριθμό πολιτών.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ (09/09/2007)

2.

Οι παγίδες για τους γονείς

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ (09/09/2007)

3.

Με τόλμη και φαντασία για το κυνήγι της βουλευτικής έδρας

Τεχνολογία, ρητά μεγάλων ανδρών, CD και χιούμορ στα έντυπα υποψηφίων για τη Βουλή

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ (09/09/2007)

4.

Και τότε θα έρθουν στην εξουσία τα κουρέλια…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (08/09/2007)

5.

Από το Butt στον Economist

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (08/09/2007)

6.

το Μπλογκάκι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (07/09/2007)

7.

Νεκρή 24χρονη έπειτα από επέμβαση στη μύτη

Νεαρή κοπέλα πέθανε στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, όπου είχε πάει για επέμβαση στη μύτη της. Οι γονείς της μιλούν για ευθύνη των γιατρών, αλλά αναμένουν τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης. Διενεργείται ΕΔΕ για τη διαπίστωση της αιτίας του θανάτου της, αλλά και για τυχόν ευθύνες των γιατρών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (07/09/2007)

8.

Www.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (06/09/2007)

9.

το Μπλογκάκι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (05/09/2007)

10.

Πρόσωπα & προσωπεία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (05/09/2007)

11.

Πρόσωπα & προσωπεία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (04/09/2007)

12.

το Μπλογκάκι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (03/09/2007)

Powered by ScribeFire.