Ο Πωλ Σταματίου στο away.gr

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μετά το podcast με τον Leonid Mamchenkov, είχα την ιδέα να κάνω το ίδιο με τον Πωλ Σταματίου. Του έστειλα ένα μήνυμα που εξηγούσα τι ήθελα και περίμενα απάντηση που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Δεν ξέρω τι έγινε, αν δεν ενδιαφέρθηκε, αν δεν πήγε το μήνυμα ή ότι άλλο, πάντως σήμερα έλαβα από τον Δημήτρη Καλαβρό του away.gr μια πρόσκληση να κάνω κάποια αναφορά σε μια συνέντευξη που πήραν από τον Πωλ Σταματίου. Διάβασα τη συνέντευξη (όχι χωρίς κάποια ζήλεια) και μου λύθηκαν αρκετές απορίες που είχα σχετικά με τον Πωλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να την βρείτε εδώ. Με μια μικρή διόρθωση όμως: στο ποστ αναφέρεται ότι ο Πωλ είναι ο πιο γνωστός Έλληνας μπλόγκερ. Στην πραγματικότητα είναι η Αριάννα Στασινοπούλου Χάφφινγκτον που το blog της (Breaking News and Opinion from Huffington Post) είναι νούμερο 5 στη λίστα του Technorati, ενώ στη θέση 11 βρίσκεται το μπλογκ ενός άλλου ελληνικής καταγωγής μπλογκερ (του Μάρκου Μουλίτσα Ζούνιγκα): το DailyKos.com.

Αν του χρόνου γίνει κάτι αντίστοιχο του Greek Bloggers’ Camp, θα είχε ενδιαφέρον να καλέσουμε τον Πωλ, μιας κι, όπως δηλώνει, του χρόνου αποφοιτά και σκοπεύει να περάσει κάποιο χρόνο στην Ελλάδα.

3 thoughts on “Ο Πωλ Σταματίου στο away.gr

 1. Nikos

  Ναι, ωραίος είναι ο Σταματίου, ενδιαφέρων, και ωραίο παλληκάρι (για τα κορίτσια). Αλλά εντάξει μην τρελαινόμαστε.

  Εξίσου Έλληνας είναι και Calacanis, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι και οι δύο Αμερικάνοι (όπως όλοι οι άλλοι που παρακολουθούμε στη Silicon Valley) με Ελληνικές ρίζες.

  Πιο κοντά στην έννοια του Έλληνα είναι η Αριάννα (Στασινοπούλου Χάφινγκτον) που έφυγε από την Ελλάδα αρκετα μεγάλη (γύρω στα 18) και όσο νάναι μπορούμε να τη θεωρούμε δική μας λιγάκι.

  Πάντως ο μάγκας κάνει πολύ καλή δουλειά.

 2. John Karakatsanis

  Έλαβα κι εγώ email από τον Δημήτρη του away.gr για τη συνέντευξη και θα ποστάρω σχετικά μέσα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

 3. Omega

  Καλησπέρα και από εδώ,

  ευχαριστώ πολύ καταρχήν για την δημοσίευση. Για να είμαι ειλικρινής έστειλα το email μόνο σε 4 blogs που διαβάζω και ο ίδιος, βλέπω ότι στην συζήτηση συμμετέχουν ήδη τα άλλα 2!! (nylon και xblog)

  Δύο μικρές παρεμβάσεις. Όταν τον αποκαλέσαμε most popular greek blogger ο χαρακτηρισμός είναι δική μας επιλογή. O Paul ποτέ δεν είπε κάτι σχετικά. Ίσως να ήταν πλεονασμός από την πλευρά μας, το αναγνωρίζω. Όσο αφορά το θέμα μιας πιθανής ομιλίας του Paul στην Ελλάδα νομίζω ότι θα χαρεί ιδιαίτερα, νιώθει πολύ κοντά στην χώρα μας. Αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια για επικοινωνία και μπορώ να βοηθήσω είμαι στην διάθεση σας.

  Φιλικά,
  Δημήτρης

Comments are closed.