Χαμογελάμε!

Τα παιδιά ενός παλιού νησιού εξορίας ζητάνε γρήγορο internet. Αυτά κι αν το έχουν ανάγκη. Μαζί τους!

8 thoughts on “Χαμογελάμε!

 1. Pingback: Υποστηρίζουμε γρήγορο Internet στον Άι Στράτη! | Tech Spot

 2. Σ.Κ.

  Η αλήθεια είναι ότι λίγο αργά το σκεφτήκαμε. Ο Άγιος Ευστράτιος έχει μπει εδώ και πολύ καιρό στο πρόγραμμα επενδύσεων του ΟΤΕ για γρήγορο ίντερνετ.

  Ήδη στο e-go από τέλη Νοέμβρη το είχαμε ανακοινώσει. Σε λίγες μέρες το νησί θα έχει ίντερνετ.

  http://new.e-go.gr/tech/summarytwocol.asp?catid=13443&subid=2&pubid=804420

  Η πλάκα είναι ότι κανείς δεν ρώτησε τον ΟΤΕ και προσωπικά το θεωρώ αδικία (για την ακρίβεια παραφωνία των blog που αναμεταδίδουν μια πληροφορία χωρίς να την τσεκάρουν). Ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί την ξέρω προσωπικά.

  Πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω γιατί έτσι δίνουμε δικαιώματα να “χτυπούν” τα blog και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Έτσι δεν είναι;

 3. Pingback: Γρήγορο Internet στον ακριτικό Αϊ-Στράτη at arvanitidis.gr

 4. Σ.Κ.

  Νίκο εσύ όχι, αλλά υπάρχει ένα κύμα επίθεσης σε blog που σέβομαι και αγαπώ που βρίσκω άδικο. Έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον για το συγκεκριμένο συμβάν που γνωρίζω από κοντά. Απλά επειδή είδα banner και μια επιθετική διάθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να οδηγηθούμε προς λάθος κατευθύνσεις. Δεν συμφωνείς;

 5. nikan

  @Σ.Κ. Δεν θα το έλεγα κύμα επίθεσης. Εντάξει τα χώνουν στον ΟΤΕ μάλλον από φόρα. Αλλά μην ξεχνάς ότι η μπλογκόσφαιρα δεν είναι δημοσιογράφοι για να διασταυρώνουν πηγές. Φωνές είναι, φωνές του πλήθους. Λίγοι μπλογκάρουν έχοντας κατά νου να είναι πηγή έγκυρης ενημέρωσης.

Comments are closed.