Διευκρινιστική ανακοίνωση από του Καβαλιώτες bloggers

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα ‘Η εμπειρία του Blogging’.

Ομιλητές θα είναι οι bloggers Κωσταντίνα Δελημήτρου (Ψιλικατζού) και Πάνος Ζέρβας (Η καλύβα ψηλά στο βουνό).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο internet.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται στο κοινό της Καβάλας, το οποίο δεν έχει γνώση του αντικειμένου, πέρα από την στρεβλή εικόνα που παρουσίασαν τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσε να ονομάζεται και ‘Blogging για αρχάριους’. Δεν φιλοδοξούμε να πάμε τον διάλογο για τα blogs πιο πέρα από εκεί που έχει είδη πάει μέσα στα ίδια τα blogs, αλλά το επίπεδο των ομιλητών, εξασφαλίζει το ενδιαφέρον και για τους bloggers.

Επίσης δεν φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους θεατές του internet ένα σόου τηλεοπτικών προδιαγραφών, δεν διαθέτουμε ούτε τις γνώσεις ούτε τα μέσα για κάτι τέτοιο. Κάνουμε όμως ότι καλύτερο μπορούμε για να ΅βγάλουμεΆ στο internet ήχο και εικόνα που δεν θα είναι ενοχλητικά. Όλοι γνωρίζετε τους περιορισμούς και τα απρόοπτα που παρουσιάζει η τεχνολογία και το internet γι’ αυτό και ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση σας. Ο λόγος που αποφασίσαμε να ‘βγάλουμε’ την εκδήλωση στο internet δεν είναι για να μετρήσουμε hits ή να πουλήσουμε μούρη. Θέλουμε να προσφέρουμε στους θεατές στην Καβάλα την δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του blogging την εμπειρία του ζωντανού διαλόγου που αναπτήσσεται στα blogs και την ελευθερία στην έκφραση της γνώμης. Δεν μας ενδιέφερε να φέρουμε απλώς δυο bloggers να μας μιλήσουν για την εμπειρία τους, δεν θέλαμε να στήσουμε μια διάλεξη ακριβώς γιατί το blogging δεν είναι διάλεξη.

Ουσιαστικά δεν σας ζητάμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση. Σας ζητάμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση. Σας ζητάμε να μας βοηθήσετε με την συμμετοχή σας στα σχόλια, να μεταφέρουμε την αίσθηση και την ατμόσφαιρα του blogging στους θεατές. Χωρίς την δική σας συνδρομή η εκδήλωση θα είναι λειψή.

Σας ευχαριστούμε.

ΣΦΓΤ Καβάλας.

7 thoughts on “Διευκρινιστική ανακοίνωση από του Καβαλιώτες bloggers

  1. Rodia

    το παρακολουθω, ωραια τα λεει ο Π. Ζερβας -μετα την εισαγωγη της Κωνσταντινας- αλλα ο ηχος ειναι χαλια.. ισα και ακουγονται…

  2. Rodia

    Ουτε ο Κ. Χουβαρδας ακουγεται, ο αριθμος των παρακολουθουντων μειωνεται διαρκως -μαλλον γι αυτο το λογο, του ανυπαρκτου ηχου- λεω να τα παρατησω και’γω. Κριμα.. 🙁

Comments are closed.