Πάμε για αναβάθμιση στην έκδοση 2.5 (update)

Αναμείνατε ολίγον στο τερματικό σας…

Update: Ok, όλα φαίνεται να παίζουν κανονικά. Σχεδόν δεν το πιστεύω με τόσα plugin που έχει το blog. Το νέο administration του WP είναι κούκλα!

4 thoughts on “Πάμε για αναβάθμιση στην έκδοση 2.5 (update)

 1. cosmix

  Kαλορίζικο Νίκο. Προσωπικά δε μπορώ να πω πως μου αρέσει το νεο admin theme ιδιαίτερα. Πέραν της αισθητικής πλευράς (η οποία είναι σαφώς υποκειμενική) νομίζω πως έχει και κάποια βασικά προβλήματα εργονομίας, όπως έχουν παρατηρήσει και άλλοι. Παρ’όλα αυτά, έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την έκδοση που αντικαθιστά. (Ως admin theme, προτιμώ το fluency.)

 2. JustAnotherGoneOff

  Είναι λίγο ασυνήθιστο και δεν μου αρέσει τόση μπλεδούρα, θα ήθελα περισσότερες επιλογές στο Color Scheme. Που θα πάει, το ανέβασα σε δοκιμαστικό μπλογκ για να εξασκηθώ. Το καλύτερο που έχει είναι η αναβάθμιση του Writer με τις media εφαρμογές, με βλέπω να ξηλώνω τα μισά plugin που έβαλα στο κανονικό μπλογκ μου, καλύτερη διαχείριση των widgets και πιο εξορθολογισμένο μενού σχετικά με τις προτεραιότητες των εφαρμογών.

 3. nikan

  @cosmix Ευχαριστώ. Εμένα μ’ αρέσει. Είναι πιο ξεκούραστο από το προηγούμενο. Functionality wise, δεν το έχω πολυψάξει ακόμα. Επιφυλάσσομαι.

  @JustAnotherGoneOff Μπλε ήταν το προηγούμενο. Αυτό είναι γαλάζιο. Πιο λαϊτ 🙂
  Για το writer δεν με πολυνοιάζει γιατί σπάνια γράφω ποστ έτσι. Συνήθως χρησιμοποιώ Scribefire ή Live Writer. Τα υπόλοιπα τα ψάχνω ακόμα κι εγώ.

 4. JustAnotherGoneOff

  Ε ναι ρε συ, ήθελα περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, το βαρέθηκα το μπλε. Όσο για τον Writer, όσο λιγότερα προγράμματα μεσολαβούν, ακόμη καλύτερα. Με βολεύει να γράφω στο Writer του OpenOffice για γρήγορες μορφοποιήσεις και “καθαρίζω” μετά τον περιττό κώδικα εύκολα (μόνο τα υπερβολικά κενά ανάμεσα τις παραγράφους), θέμα συνήθειας είναι.

Comments are closed.