Πάμε ΠΑΣΟΚ;

Φαντάζομαι ότι αρκετός κόσμος έχει ήδη δει την πρόσκληση που απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ προς τους bloggers να καλύψουν το συνέδριό του. Ενδιαφέρουσα κίνηση αλλά πριν αρχίσουμε να συρρέουμε θα πρέπει να σκεφτούμε ποιοί πρέπει να πάνε, και τι ακριβώς θα κάνουν.

Προσωπικά το ενδιαφέρον μου για τα πολιτικά συνέδρια είναι μικρό. Το να δω όμως πως θα εξελιχθεί το όλο εγχείρημα, το πως θα το αντιμετωπίσει ο κόσμος (σύνεδροι, οπαδοί, media, αντίπαλα κόμματα κτλ) και βέβαια το είδος της ΄κάλυψης΄ που θα προκύψει, είναι κάτι που δεν θα ήθελα να το χάσω. Αλλά βρίσκω να χωλαίνει η πρόταση στο εξής: οι δύο από τις τέσσερις μέρες του συνεδρίου είναι εργάσιμες (13,14/3) , που πρακτικά αποκλείουν αρκετό κόσμο από το να μπορέσει να συμμετάσχει.

Μένει λοιπόν το Σ/Κ (15,16/3).  Με μια γρήγορη ματιά δεν κατάφερα να εντοπίσω το πρόγραμμα του Συνεδρίου. Αν δεν είμαι στραβός (που είναι αρκετά πιθανό), είναι μάλλον σοβαρή έλλειψη στο επικοινωνιακό μέρος.

Για να δούμε λοιπόν.

4 thoughts on “Πάμε ΠΑΣΟΚ;

 1. John Karakatsanis

  Όντως κι εγώ ψάχνω από χθες να βρω το πρόγραμμα του συνεδρίου στο synedrio.pasok.gr, αλλά δε το βρίσκω…

 2. krogias

  Τα προγράμματα των συνεδρίων δίνονται την πρώτη ημέρα στους συνέδρους και τους παρατηρητές.
  Δεν υπάρχει λόγος να βγει πρόγραμμα. Το συνέδριο (όπως όλα τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ) ξεκινούν με τις ομιλίες Προέδρου, γραμματέα κλπ. Αυτό θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι.
  Από εκεί και πέρα εως την Κυριακή (που πάλι θα κλείσει με ομιλία του Προέδου κλπ) θα υπάρχουν σε πολλές αίθουσες συζητήσεις.
  Παράλληλα, όλες τις ημέρες θα γίνονται ομιλίες από όποιον σύνεδρο δηλώσει την επιθυμία αυτή.

 3. nikan

  @krogias Τότε τι νόημα έχει να δηλώσουμε ποιά μέρα μας ενδιαφέρει;

 4. anonymous

  Θα είναι ο Γιωργάκης εκεί για να το καλύψει… Να περνάει και την ώρα του όσο οι άλλοι λένε διάφορα βαρετά…

Comments are closed.