Η ομιλία στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Επικοινωνίας

Είναι λίγο ‘μπαγιάτικο’ το θέμα πια, αλλά για λόγους δικής μου προσωπικής αρχειοθέτησης, μιας και το blog, μην το ξεχνάμε, είναι ένα ημερολόγιο, δημοσιεύω εδώ το βίντεο από την ημερίδα ‘Social Media κι Επικοινωνία΄του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

Reblog this post [with Zemanta]

6 thoughts on “Η ομιλία στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Επικοινωνίας

 1. Diomidis Anadiotis

  Πολύ καλή η παρουσίαση σου, Νίκο. Διαφωτιστικότατη!!
  Έχω όμως μία ερώτηση.
  Τώρα, με την οικονομική κρίση ανέφερες χαρακτηριστικά πώς η διαφήμιση και γενικά όλο αυτό το σύστημα διαφήμισης θα στρέψει το βλέμμα του πρός το ίντερνετ και ειδικά τα social networks κτλ., μπλογκόσφαιρα..
  Όχι ότι δεν έχει γίνει ήδη, αλλά σίγουρα θα γιγαντωθεί και όλο πιο έξυπνοι τρόποι προώθησης προιόντων θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η ερώτηση είναι: Μήπως όμως θα αλλάξει έτσι ριζικά το ίντερνετ και σιγά-σιγά θα εισχωρήσουν παράγοντες οι οποίοι σίγουρα δεν θέλουμε (από διαφημιστικές εώς βλάκες ''δημοσιογράφους'' οι οποίοι ανοίγουν portals αποκαλύψεων κτλ..) με αποτέλεσμα ένα χαώδες πράγμα-μια ζούγκλα??

  Μπορώ να δεχθώ ως απάντηση πως το ίντερνετ κυριολεκτικά έχει χώρο για όλους και πως ο καθένας κάνει ότι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί και να εντάσεται σε κάθε διαδικτυακή ''κοινότητα''..
  Απλά από τη μία βλέπω αυτά: http://ub0.cc/b4/b και από την άλλη αυτά: http://ub0.cc/85/08

 2. nikan

  Επειδή η ερώτησή σου έχει γενικώτερο ενδιαφέρον θα την κάνω μαζί με την απάντηση μου ξεχωριστό ποστ.

Comments are closed.