Γκρέγκ Σπυριδέλλης: ο Ελληνικής καταγωγής ιδρυτής του JibJab

Αν περιφέρεστε στο διαδίκτυο πάνω από ένα χρόνο, τότε η πιθανότητα να έχετε πέσει πάνω σε κάποιο βίντεο ή κάποια ηλεκτρονική κάρτα του JibJab είναι πολύ ψηλή. Αυτό που πιθανώς δεν ξέρετε είναι ότι οι ιδρυτές του JibJab είναι δυό αδέλφια Ελληνικής καταγωγής από πατέρα κι Εβραϊκής από μητέρα.
Στο παρακάτω βίντεο ο Mark Suster ‘ανακρίνει’ τον ένα από τους δύο, τον Γκρεγκ, που εκτελεί και χρέη CEO του JibJab. Το ειδικό ενδιαφέρον της εκπομπής είναι η συζήτηση για το πως χτίζεις μια πετυχημένη επιχείρηση γύρω από το video κάτι που ελάχιστοι έχουν καταφέρει ως σήμερα.

2 thoughts on “Γκρέγκ Σπυριδέλλης: ο Ελληνικής καταγωγής ιδρυτής του JibJab

  1. Spyros

    οντως εξαιρετικη συνεντευξη.το παθος των founders να δημιουργησουν πρωτα το brand και μετα να το κεφαλοποιησουν ειναι αξιοθαυμαστο. θεωρω οτι τους βοηθησε και το underlying business διοτι οπως ανεφερε και ο παρουσιαστης μια κοινη start up αμα δεν πετυχει τα πρωτα 3-5 χρονια τοτε αρχίζει και φθήνει. ειναι απιστευτο ποσο μεγαλη είναι αγορα των greeting cards. η επιτυχία του jibjab όπως και του woothemes αποδεικνύουν οτι η ποιότητα όχι μονο μετράει αλλά και ανταμοίβει

Comments are closed.