Ταυτότητα

Το Metablogging.gr είναι ήταν ένα ομαδικό ιστολόγιο για το ιστολογείν. Φιλοξενεί Φιλοξενούσε  σκέψεις, απόψεις, ειδήσεις, ιδέες, προτάσεις και συμβουλές με αποκλειστικό θέμα τα ιστολόγια (blogs) και το ιστολογείν (blogging) και γενικώτερα το web 2.0.

Από τις 31/8/2009 είναι το προσωπικό ελληνικό  μπλογκ του Νίκου Αναγνώστου.

Η θεματολογία του μπλογκ παρά τον προσωπικό χαρακτήρα δεν διαφέρει πολύ.Κι η δυνατότητα τρίτων να γράφουν εδώ παραμένει ανοιχτή αλλά περιορισμένη.

Για χάριν ιστορικής συνέχειας ακολουθεί η περιγραφή του μπλογκ όπως ίσχυε πριν την αλλαγή σε προσωπικό μπλογκ.

Η λέξη metablogging, σύνθετη από το meta και το blogging, σημαίνει το να ιστολογείς, να γράφεις, να ‘ποστάρεις’, με θέμα το ιστολογείν.

To Metablogging.gr είναι μετεξέλιξη της προσπάθειας που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2007 στον blogger (http://gr-metablogging.blogspot.com/).

To Metablogging.gr είναι ανοιχτό σε συμμετοχές είτε περιστασιακές, είτε πιο μόνιμες. Αν έχετε κάποια ιδέα για άρθρο που νομίζετε ότι θεματολογικά ταιριάζει με το περιεχόμενο του παρόντος, επικοινωνήστε μαζί μας.

10 thoughts on “Ταυτότητα

 1. Pingback: BloGR e-magazine » Η blogger του μήνα: Rodia

 2. xrysostomos

  Εγώ σας ψηφίζω μόνο και μόνο για την προσφώνηση σε προσωπικό επίπεδο! (“πες τα Χρυσόστομε”)

  Reply
 3. coolplatanos

  Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου για κάτι. Γράψε μου στο email που φαίνεται εδώ, διότι δεν βρίσκω που έχεις δικό σου να σου γράψω.

  Reply
 4. politistiki

  Λωποδύτες οι χτεσινοί – Ληστές οι σημερινοί…

  Ο οχετός του σκανδάλου Βατοπεδίου ρυπαίνει καθημερινά όλο και περισσότερο τον τόπο. Μεταξύ πολλών άλλων διαπιστώνεται ότι, στη Βόρεια Ελλάδα και σε περιοχές όπου οι αξίες των ακινήτων εκτιμούσε πως θα έφταναν στα ύψη, έστησε το μεγάλο κόλπο ο ελεεινός Εφραίμ. Με απλά λόγια, από την παραχώρηση των ακινήτων στην Ουρανούπολη και στο Καϊμακτσαλάν η Μονή και οι κολλητοί της που εμπλέκονται στις ανταλλαγές των οικοπέδων, μέχρι στιγμής κερδίζουν περισσότερα από … 440.000.000 Ευρώ! Μνήσθητί μου Κύριε και μην εγκαταλείπεις ημάς εις πειρασμόν.

  Πάμε τώρα στην (ο Θεός να την κάνει) Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, με τους βένετους και τους πράσινους να κονταρο χτυ πιούνται χωρίς σταματημό, με κοντάρια καμωμένα από λάστιχο μαλακό, μη τυχόν και κατά λάθος τραυματιστεί άθελά τους κάποιος από τους μονομάχους.

  Θα μου πεις φίλε αναγνώστη, «καλά, κι εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι το “παίζουν” αντίπαλοι»; αποκλείεται να είναι πραγματικά;» Αντιπαρέρχομαι το ερώτημά σου, για να μην υποχρεωθώ να σε προσβάλω. Κάνω πως δεν το κατάλαβα και προχωρώ.

  Πληροφορούμαστε, λοιπόν, ότι το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι “τριχοτομημένο”. Πάει να πει ότι η πρώτη ομάδα τάσσεται υπέρ της επιμονής του κόμματος να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, σύμφωνα με την αρχική πρόταση του ΠΑΣΟΚ, και οι προχθεσινές αποκαλύψεις για την οικονομικές αθλιότητες της Μονής Βατοπεδίου ενισχύει. Την άποψή τους.

  Η δεύτερη ομάδα ζητάει να βάλουν την όπισθεν και να την κάνουν με μικρά πηδηματάκια. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η άποψη αυτή υποστηρίζεται από τους περισσότερους…
  Η τρίτη ομάδα υποστηρίζει πως πρέπει να διαχωρίσουν από τις στοχεύσεις τους τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, επειδή -λέει- τα εις βάρος του στοιχεία είναι ανύπαρκτα. Πάλι καλά που δεν απένειμαν και εύσημα στο φοβερό και τρομερό λυκόρνιο οι σοσιαλιστάδες. Απόδειξη του γεγονότος ότι άρχισαν να τα “μασάνε” είναι οι δηλώσεις του γραμματέα του κόμματός τους τις τελευταίες ημέρες: Ο Γ. Ραγκούσης υπογράμμισε πολλές φορές την ανάγκη «να μην προεξοφλείται η τελική θέση του ΠΑΣΟΚ πριν από την ολοκλήρωση της Εξεταστικής», ρίχνοντας και λίγα πούπουλα στο τέλος με τη δήλωση ότι «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ίδιο με τους σκευωρούς του ’89». Α, ρε θεομπαίχτες σοσιαλιστάδες.

  Πάντως, σε όσους έχουν πρόσβαση στη Χαριλάου Τρικούπη, έχει γίνει αντιληπτό ότι η υπόθεση Βατοπεδίου ρίχνει λάδι στη φωτιά των σκληρών παρασκηνια κών συγκρούσεων μέσα στο κόμμα τους, όσο και μέσα στον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου. Ύστερα από τούτα εδώ τα λίγα τι έχεις να πεις αφελέστατε αναγνώστη; Εξακολουθείς να πιστεύεις πως δεν είναι αντίπαλοι τα συνεταιράκια;

  Αν ναι, είσαι άξιος της τύχης σου. Αν τελικά κατάλαβες τα αυταπόδειχτα, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά κι άρχισε από τώρα κιόλας να σκέφτεσαι πού θα ρίξεις την ψήφο σου. Στη Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν, φίλε, εκτός κι αν τα εφευρίσκουν τα όποια πολιτικά θρασίμια, για να φοβίζουν το στενόμυαλο πόπολο.

  Η Αριστερά εκπροσωπείται με τον καλύτερο τρόπο από ΚΚΕ και Συνασπισμό. Η Δεξιά επίσης από τον ΛΑΟΣ, μόνο σημάδεψε καλά και ρίξε το βόλι σου κατά πως πρέπει.

  ΝΙΚΟΣ ΧΡ. ΚΟΥΚΟΛΙΑΣ 23-ΧΙ-2008

  politistiki@gmail.com
  http://www.politistiki.gr

  Reply
 5. Grammateas.gr

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΤΕ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  – Επειδή βαρέθηκα τις άσχετες στα πόδια μου.
  – Επειδή βαρέθηκα ακόμα πιο πολύ τις εταιρίες οργάνωσης σεμιναρίων που διαφημίζουν ότι όλα πληρώνονται μέσω του 0,45 του ΛΑΕΚ.
  – Επειδή βαρέθηκα τις εταιρίες που ποτέ δεν εγκρίνουν την εκπαίδευση των γραμματέων τους στα βασικά, αλλά όλες την μετεκπαίδευσή τους σε στελέχη (να γράψουμε το όνομά μας δεν ξέρουμε, η διοίκηση μας περιμένει ένα πράμα)
  – Επειδή αυτή η Πολιτεία (έτσι δεν την λένε;) δεν ενδιαφέρεται για όσους δεν εργάζονται κάπου, αλλά μόνοι τους και φυσικά κανείς εργοδότης και κανένα ΛΑΕΚ δεν τους καλύπτει,
  – Επειδή γεμίσασμε πιστοποιητικά για τον ΑΣΕΠ (που τα παίρνει κανονικότατα από τους φακέλους του ΕΛΤΑ και μέλλον για θέση δεν υπάρχει εκεί) και εμείς δεν νοιαζόμαστε,

  Αφού συζήτησα διεξοδικά με τον Εαυτό μου… Αποφάσισα τελείως δημοκρατικά…
  …ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

  Τα Μέλη της Ιστοσελίδας μου θα μπορούν να διαβάζουν πλέον όλα όσα δημοσιεύω στα Τετράδια που συντάσσω ΔΩΡΕΑΝ.
  (βλ. Forum ->ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ)

  Τα Μέλη που έναντι ενός πολύ μικρού ετήσιου τιμήματος (κάπου 4 ευρώ το μήνα βγαίνει) θα μπορούν να απολαμβάνουν τα γκρουπάτα ιδιαίτερά μου σε κυριολεκτικά χαμηλές (ίσαμε πατημένες στο χώμα) τιμές.

  Γιατί σε αυτή τη χώρα κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και για τα μικρά στελέχη και τους freelancers και για την εκπαίδευσή τους! Ε, freelancer δακτυλογράφος από το σπίτι και να μην ξέρεις να δακτυλογραφείς!?!?!?!

  ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ (κλπ υπάλληλοι ή freelancers) του grammateas.gr θέλω να είναι οι καλύτερoι!!!

  Ευχαριστώ από καρδιάς για την προσοχή σας,

  Χαρούλα Καψανάκη

  Reply
 6. Panos Kondylis

  Καλησπέρα,
  θα ήθελα να ζητήσω ένα email επικοινωνίας για να σας στείλω ένα δελτίο τύπου για την tradeNOW, την πρώτη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών στην Ελλάδα. Είναι πελάτης της εταιρείας μας.
  Μπορείτε να το επισκεφτείτε στο http://www.tradenow.gr
  Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project, μία σοβαρή επενδυτική ενέργεια από μία έμπειρη ομάδα και θα θέλαμε να σας αποστείλλουμε πληροφορίες, ώστε ιδανικά να γίνει μία αναφορά από το blog σας.

  Σας ευχαριστώ,
  Παναγιώτης Κονδύλης

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.