“Το ALS δεν είναι το τέλος” Συγκλονιστικό βίντεο!

Από μια προτροπή του φίλου twitterer ehealthgr κι ακολουθώντας ένα σύνδεσμο από το άρθρο που μου υπέδειξε, έφτασα σ’ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο.

Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω εδώ;

Τη δύναμη του ανθρώπου;

Τη δύναμη της τεχνολογίας;

Τη δύναμη του διαδικτύου που μου έφερε μπροστά μου κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν θα αναζητούσα και φυσικά δεν θα μάθαινα;

Δείτε μόνοι και δικαιολογήστε με.

Το κείμενο που παρακολουθείτε να γράφεται είναι το ακόλουθο:
“Γεια χαρά. Η ζωή είναι πολύ καλή όταν μπορείς να λες αυτό που σκέφτεσαι. Εγώ κάνω με τα μάτια ότι κάνουν οι άλλοι με τα χέρια. Έχω επαφή με όλο το κόσμο ακούω μουσική και πολλά άλλα. Αν δεν μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι δε θέλω να ζω. Όλα είναι μια χαρά. Ξενοφών. Hello my friends, Φώτιος Τζήμας, Δήμος Αχερώντα, ΤΚ 46031, Ελλάς”

Περισσότερα για την απήχηση του βίντεο.

Μοιράσου το με: buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

 Κατέβασε το metamarks plugin


This entry was posted on Saturday, November 21st, 2009 at 10:17 pm and is filed under Διάφορα. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.