Καφές 2.0

Ο Γιώργος Τζιράλης, με email από Γουατεμάλα (ουάου!) μας ειδοποίησε για τη δεύτερη συνάντηση του Open Coffee, στiς 10/7 7μμ στο ‘be twins‘ cafe, The Mall Athens. Oι ενδιαφερόμενοι να σημειώνουν τη συμμετοχή τους στο upcoming. Η ατζέντα, που είναι ανοιχτή, βρίσκεται εδώ.

Στο email του ο Γιώργος μιλάει για την ιδέα του Νίκου Δραντάκη για ένα ελληνικό συμμετοχικό TechCrunch.
Στο βαθμό που τα θέματα αφορούν social media και web 2.0, το metablogging.gr μπορεί να φιλοξενήσει αυτή την προσπάθεια γιατί κι ανοιχτό είναι σε συμμετοχές κι οι προσπάθειες αυτές εμπίπτουν στο θεματικό του αντικείμενο.

Σχετικά με την πορεία των συναντήσεων, επειδή διακρίνω μια επίθυμία και τάση να γίνουν formal events, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να το αποφύγουμε. Ακόμα και στα formal events η αξία πάντα βρίσκεται στις offline συναντήσεις και στο social networking. Εδώ που έχουμε αυτά ακριβώς σε πρώτο πλάνο, δεν υπάρχει λόγος να αναζητάμε την επίφαση της αξίας σε τυπικότητες. Βρίσκω όμως ενδιαφέρουσα την πρόταση, του να προσκαλούνται έλληνες ή ξένοι οι οποίοι έχουν να μοιραστούν την εμπειρία τους από την όποια δική τους προσπάθεια.