Κατηγοριοποιηθήκαμε!

Μια απλή ματιά στο πάνω μέρος του μπλογκ φανερώνει τη καινούργια ‘κατηγοριακή’ διάσταση.

Καιρό το ονειρευόμουν αυτό, γιατί είχα πάντα την αίσθηση ότι το metablogging.gr το διαβάζουν για διαφορετικούς λόγους οι αναγνώστες του. Έτσι, όπως έλεγα χτες, οι κατηγορίες του περιεχομένου θα είναι διακριτές και ξεχωριστά προσβάσιμες:

Tech –> δηλαδή όλα τα θέματα που έχουν τεχνική (geek) διάσταση.Social –> Πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που εγείρονται ή αφορούν την μπλογκόσφαιρα και τα social media.

Pro –> θέματα οικονομικής εκμετάλλευσης των social media, επιχειρηματικότητας στο web 2.0, κι εταιρικού blogging.

Podcast
μιας και το podcast μας φιλοξενείται στο μπλογκ.

Κάθε κατηγορία στο μενού έχει αριστερά της το εικονίδιο για το ιδιαίτερο feed της. Έτσι όποιος θέλει να παρακολουθεί τα πάντα επιλέγει το εικονίδιο δίπλα στο All, όποιος τα τεχνολογικά μόνο, το εικονίδιο δίπλα στο Tech. κ.ο.κ
Άν απλώς θέλει να διαβάζει από το μπλογκ κι όχι μέσα από feedreader δεν έχει παρά να κάνει κλίκ στο κείμενο κι όχι στο εικονίδιο (All, Tech, Social, Pro, Podcast).

H Tech κατηγορία καθιστά πλέον περιττή την ύπαρξη του Tech.metablogging.gr. Για τους εγγεγραμμένους στο feed του, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αφού το έχω ανακατευθύνει στο feed της κατηγορίας tech. Τα σχόλια δυστυχώς δεν έχω βρεί εύκολο τρόπο τα μεταφέρω. Θα αφήσω το blog αυτό ζωντανό για λίγο καιρό ακόμα και μετά θα το σβήσω.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, και πολύ θα ήθελα να το μάθω. Εμένα πάντως αυτή η εξέλιξη με χαροποίησε ιδιαίτερα…

6 thoughts on “Κατηγοριοποιηθήκαμε!

 1. jim_hellas

  Πολύ καλές οι αλλαγές χάρη στο νέο WP! Προσωπικά διαβάζω σχεδόν όλα τα posts σου, ανεξάρτητα από κατηγορίες, οπότε δεν θα αλλάξει κατι για εμένα, αλλά νομίζω πως θα βοηθήσει πολύ κόσμο. 🙂

  Btw, αναβάθμισα τελικα το blog μου. Ευτυχώς δεν είχα παρατράγουδα 🙂

 2. nikan

  @Νίκος Και γιατί η ενότητα διαφορετικών πραγμάτων είναι ζητούμενο;

 3. nikan

  @Nikos ουφ! αυτός ο Σημίτης μου στέρησε το αστείον του πράγματος 🙂

Comments are closed.