Οι νικητές του SeedCamp

Θυμάστε το Seedcamp; Δεν ξέρω αν πήρε μέρος καμιά ελληνική πρόταση. Πάντως σίγουρα δεν κέρδισε. Γιατί οι νικήτες είναι οι ακόλουθοι:

Project Playfair (Σκωτία): Hypernumbers (πως λέμε hypertext). Π.χ. κελιά απομακρυσμένων spreadsheets που συνδέονται το ένα με το άλλο!
Zemanta (Σλοβενία): Content Intelligence. Καταχωρείς ένα κείμενο και πάει και σου προσθέτει links κατά το δοκούν.
Kublax (?): Προσωπικά Οικονομικά. Συλλογή όλων των οικονομικών, λογαριασμών κοινής ωφέλειας, ακόμη και loyalty καρτών
Tablefinder (Σουηδία): Μάρκετιν για ρεστωράν. Κατάλογος όλων των ρεστωράν του κόσμου που μπορείς να κάνεις κράτηση.
Buildersite (Ηνωμ.Βασίλειο): Marketplace κατασκευαστικών υπηρεσιών.
Rentmineonline (χμ, μια βάρκα!!!): Ένα ebay που αντί για αγορές αφορά ενοικιάσεις.

Για αναλυτικές πληροφορίες, εδώ.

Όλα καλά, αλλά αυτή η Σλοβενία δεν σας πληγώνει (το φιλότιμο);

5 thoughts on “Οι νικητές του SeedCamp

 1. Γιωργος Χατζηγεωργιου

  Ειμουν εκει σαν ομιλητης και mentor και ηταν μια εξαιρετικη προσπαθεια απο τον Saul — δυστυχως δεν υπηρχε καμμια ελληνικη προταση.

  Αν θελουμε να βγαλουμε μερικα Ελληνικα start-ups και να γίνουν πετυχημένα θα πρεπει τα Ελληνικα ταλεντα του Web (και υπαρχουν αρκετα) να ενωθούνε και να βάλλουν τις δυνάμεις τους μαζί (και όχι να σχολιάζουν αρνητικά προσπάθειες ή να κάνουν επιμέρους μικρές προσπάθειες όπως έχω παρατηρήσει αρκετά).

  Εγω προσωπικά έχω όρεξη να βοηθήσω τα Ελληνικά start-ups και θα ήθελα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε κάτι καλό.

  Γιωργος Χατζηγεωργιου

 2. nikan

  @Γιώργος Χατζηγεωργίου Γιώργο, νομίζεις ότι θα μπορούσες να παρευρεθείς στο επόμενο OpenCoffee και να μας πεις για την εμπειρία από το SeedCamp;
  Κατά τ’ άλλα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου

 3. Γιωργος Χατζηγεωργιου

  @Nikan

  Μετα χαράς και να παρευρεθώ (ξέρω μερικά από τα παιδιά που παρευρίσκονται). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι και εργάζομαι στο Λονδίνο και έτσι υπάρχουν μόνο 2 ενδεχόμενα – (1) να το κάνουμε μία από τις επόμενες φορές που θα είμαι στην Αθήνα ξανά – η επόμενη φορά θα είναι το Σ/Κ των εκλογών (2)να το κάνουμε μέσω videocon.

 4. nikan

  @Γιώργος Χατζηγεωργίου Οι συναντήσεις είναι κάθε αρχή μήνα, οπότε μάλλον για videocon το βλέπω. Ακόμα απλούστερο θα ήταν να βιντεοσκοπήσεις την παρουσίαση και να έχουμε μόνο το Q&A session με videocon.

 5. Pingback: metablogging.gr » Blog Archive » Mbr-7 Σεπτέμβρης, iphone, OpenCoffee και Seedcamp

Comments are closed.