Για μια Καθαρή Δευτέρα (update 1)

Νομίζω είναι από τις πιο ευρηματικές προτάσεις που έχω ακούσει τελευταία: Διαδήλωση μπαλ μασκέ. Στις 9 Μάρτη, ώρα 9μμ. Εμπνευστής nefelikas (υπάρχει και FAQ).

Προτεινόμενο banner:

carninal-protest-5

Update 1: Κι ο Ματθαίος το πιάνει πιο σφαιρικά

4 thoughts on “Για μια Καθαρή Δευτέρα (update 1)

 1. nefelikas

  Ευχαριστώ. Με το banner δεν είμαι ικανοποιημένος, γι’αυτό όποιος θέλει μπορεί να προσπαθήσει να φτιάξει κάτι καλύτερο. Το βασικό είναι να μην δώσουμε την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι που αφορά αποκλειστικά τους μπλόγκερς (ιδίως τώρα που έχουμε και σοβαρούς λόγους για να διαδηλώσουμε), και να υπάρχει έντονος ο συνδυασμός του ακτιβισμού με τον χαβαλέ. Όχι κάτι σκοτεινό δηλαδή (σε στυλ συγκέντρωση με τα μαύρα).

 2. artois

  H εξουσία δεν φορά ποτέ μάσκα. Το πρόσωπό της είναι φόρα παρτίδα και είναι αυτό που όλοι ξέρουμε πως ισχύει από τα βάθη των αιώνων.

  Σιγά μην έπεσαν μάσκες της εξ αιτίας του βοθρομπλόγκ PRESS GR!

  Αντίθετα, η μάσκα αποτελεί βασικό αξεσουάρ των μπλόγκερς, όπως και όλων των ψευδώνυμων χρηστών του διαδικτύου.

 3. nefelikas

  artois, ποιός μίλησε για το Press-GR;;; Τι δουλειά έχει με την πρωτοβουλία για τη διαδήλωση μια υπόθεση που αφορά εκβιασμούς (ίσως) μεταξύ λασπολόγων δημοσιογράφων και πολιτικών που στέλνουν ανώνυμα συκοφαντικά σχόλια για τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους μέσα από την ίδια τη Βουλή;

  Το να διαδίδει κάποιος ότι θέλουμε να διαδηλώσουμε μασκαρεμένοι για να υπερασπιστούμε την χαμένη τιμή του Press-GR αποτελεί από αφέλεια ως κακοήθεια.

 4. artois

  Δεν έχω “διαδώσει” τίποτα σχετικό. Και αν διαβάσεις σωστά, θα δεις ότι στο σχόλιό μου δεν έγραψα ότι “θέλετε να διαδηλώσετε μασκαρεμένοι για να υπερασπιστείτε την χαμένη τιμή του Press-GR”. Επομένως, μάλλον δική σου αφέλεια ήταν ο συνειρμός.

  …και τώρα που το είπες, η χρονική στιγμή που επιλέξατε για την διαδήλωση, θα μπορούσε να κάνει κάποιους να σκεφτούν όπως εσύ. Ακόμα και που δεν είναι πρόθεσή σας – και δεν αμφιβάλλω γι αυτό.

Comments are closed.