Προσκλήσεις

Αυτό ο Πάσχα μέσα στο κόκκινο αυγό βρήκα  προσκλήσεις για δυό νέες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες:

socialthing!

Η πρώτη είναι το SocialThing,  ένας  lifestream aggregator (κάτι σαν το Friendfeed) που έχει  την εξής ιδιομορφία: δεν χρειάζεται να δηλώνεις ‘φίλους’, followers κτλ γιατί τους εντοπίζει στις υπηρεσίες τις οποίες ήδη συμμετέχεις και … στους φέρνει στο πιάτο.

Ι owe my invite to Sarah Perez. Many thanks, Sarah.

Η δεύτερη είναι το Live Mesh της Microsoft για το οποίο πολλών υποθέτω θα τρέξουν τα … σάλια.  Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.

Ι owe my invite to Phil Glockner. Many thanks Phil.

 

Η εγγραφή μου στις υπηρεσίες αυτές μου έδωσε 3 προσκλήσεις (2 για Socialthing+1 για Live Mesh) ακόμα, που πρακτικά μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε πολύ κόσμο γιατί όσοι τις λάβουν  θα έχουν με τη σειρά τους από 2/1 προσκλήσεις έκαστος να μοιράσουν. Κάντε τα μαθηματικά και σε 2-3 μέρες έχουμε καλύψει τους  Έλληνες ενδιαφερόμενους.

 

Για να κάνουμε λοιπόν το παιχνίδι λίγο ενδιαφέρον, θα δώσω τις προκλήσεις για το SocialThing στους 2 πρώτους που θα μου αφήσουν βίντεο ή audio σχόλιο στο ποστ.

Για το Live Mesh το πράγμα θα είναι διαφορετικό: όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να μου πουν πόσους και τι υπολογιστές έχουν στη διάθεσή τους. Με βάση αυτό θα κρίνω ποιός  θα την κερδίσει. Λήξη συμμετοχών αύριο το βράδι, ίδια ώρα με αυτήν του ποστ.

Let’s play λοιπόν 🙂

 

Update: Είχα κάνει λάθος στον αριθμό προσκλήσεων που έχω για live mesh. Eίναι 1 τελικά αντί για 2 που νόμιζα αρχικά. Διόρθωσα το ποστ αναλόγως.

Update 2: Το ένα invite για το Socialthing το έδωσα στη Sotomi. Το άλλο κανονικά θα έπρεπε να πάει στον Δραντάκη αλλά, guess what, αυτός ήταν ήδη γραμμένος και δεν το θυμόταν 🙂 Επομένως ένα βιντεοσχολιάκι ακόμα παίζει.

Update 3: Το δεύτερο invite για το Socialthing πήγε στον exeisminima. Μένει μόνο το Live Mesh.

 

8 thoughts on “Προσκλήσεις

 1. CybeRNerO

  Woohoo…ΟΚ πάμε για το LiveMesh γιατί με τα Video είμαι λίγο ντροπαλός!!!
  Laptop της Acer εφοδιασμένο με Windows Vista Home Premium (which suck btw).
  Τεχνικές προδιαγραφές:
  Acer Aspire 5920G
  CPU Core2Duo T7300 @ 2.0GHz, 800MHz FSB, 4MB L2 cache
  2048MB DDR2 RAM
  Nvidia 8600M GT
  200GB HDD (parted in 2)
  15,4″ LCD Screen
  Με Wireless (Draft N) από Intel (Santa Rossa platform)
  http://urlb.org/lhj0

  For the time beeing, είναι το μοναδικό PC εν λειτουργεία γιατί το Linux Box θέλει ρεκτιφιέ οπότε το έχω στην άκρη!

 2. Nikos

  Mesh please! {seesmic_video:{“url_thumbnail”:{“value”:”http://t.seesmic.com/thumbnail/cTihhz4VYf_th1.jpg”}”title”:{“value”:”Mesh please! “}”videoUri”:{“value”:”http://www.seesmic.com/video/SE3Ot5kXf6″}}}

 3. sotomi

  SOCIAL THING & LIVE MESH {seesmic_video:{“url_thumbnail”:{“value”:”http://t.seesmic.com/thumbnail/hB58tNLInM_th1.jpg”}”title”:{“value”:”SOCIAL THING & LIVE MESH “}”videoUri”:{“value”:”http://www.seesmic.com/video/FxHDUIMCdZ”}}}

 4. exeisminima

  {seesmic_video:{“url_thumbnail”:{“value”:”http://t.seesmic.com/thumbnail/iYhb10Yfoe_th1.jpg”}”title”:{“value”:” “}”videoUri”:{“value”:”http://www.seesmic.com/video/3v0QEACgTF”}}}

 5. Όμηρος Φιλιππίδης

  Έχουμε και λέμε…
  1. Pentium 4 HT 3.2
  2. Pentium 4 2.4
  3. Celeron 2.8
  4. Laptop Sony Vaio VGN-NR21S/S Core2 Duo 5450

  Όλα έχουν XP Greek, o P4 3.2 απλά έχει XP Pro, και το Laptop Vista Premium.
  O Celeron 2.8 έχει Dual boot, με Ubuntu 8.04 και ο Pentium 2.4 Ubuntu 7.10 (Russian).

  Δεν είμαι πλούσιος, απλά δεν πετάω ποτέ τίποτα και συνήθως τα “πειράζω” για να βγάλω από πεθαμένα PC λειτουργικά μηχανάκια 😛

 6. nikan

  @Ομηρος Φιλιππίδης Νομίζω ότι κερδίζεις την πρόσκληση κυριολεκτικά στο νήμα. Να εξηγήσω γιατί: για να δει κανείς το live mesh πρέπει να διαθέτει πολλές συσκευές. Με μια δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πρέπει επίσης οι συσκευές να είναι Windows γιατί δεν υποστηρίζει ακόμα κινητά ή Mac. Με 4 παίρνεις δικαιωματικά τα πρωτεία. Σου στέλνω την πρόσκληση. Θα έχεις κι εσύ μία μετά. Διάλεξε πως θες να την διαθέσεις. (Ο καημένος ο cybernero παραπάνω έχω ψηθεί άσχημα, βοήθα τον αν θες, αν κι έχει μόνο ένα υπολογιστή)

 7. CybeRNerO

  … 🙁 🙁 🙁 … i want my invite…
  Το ότι έχω και ένα “πειραγμένο” PSP (με Custom Firmware) μετράει? Επίσης μετράει σαν συσκευή και το DD-WRT enabled access point της LinkSys? (όλα τα Firmware “πειραγμένα”!!! χεχε)
  Anyway κάπως θα την βρώ την πρόσκληση!

 8. Όμηρος Φιλιππίδης

  Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μένει να μάθω πως δουλεύει 😛
  CybRNerO φίλε μου θεώρησε την πρόσκληση ολόδική σου!
  Δώσε μου μόνο χρόνο μέχρι αύριο να στη στείλω γιατί είναι ώρα για… ύπνο.
  Στείλε μου το mail σου στο pherecrates [at] gmail [dot] com.

  P.S. Είναι ιδέα μου ή το iMesh δουλεύει για την ώρα μόνο με XP English; Πήγα να περάσω το λογισμικό που διανέμει σε ελληνικό XP και μού ‘δωσε “άκυρο”.

Comments are closed.