Μιας κι αρχίζουν τα σχολεία

Οι περισσότεροι μαθητές βαρυγκομάνε σήμερα. Για ν΄απαλύνουμε τον πόνο τους, ας τους διηγηθούμε αυτή την  χθεσινή ιστορία:

Μετά την ανακοίνωση του  Google Instant, της σύγχρονης υπεργήγορης μορφής της μηχανής αναζήτησης, που φέρνει αποτελέσματα ενόσω εσύ συνεχίζεις να γράφεις,  ένας φοιτητής, εμπνεόμενος από την ιδέα, κάθεται και σκαρώνει μόνος του το αντίστοιχο Youtube instant. Το βλέπει ο CEO του Youtube Chad Hurley και του προτείνει δουλειά μέσα από το twitter!

Ο φοιτητής διστάζει να τον πιστέψει, τον ρωτάει αν μιλάει σοβαρά κι ο Hurley του απαντάει, ναι, αν είναι πρόθυμος να παρατήσει το σχολείο:

Λοιπόν παιδιά, αν βαριέστε το σχολείο και θέλετε να το παρατήσετε, κάντε το τουλάχιστον για ένα λόγο εξ ίσου καλό μ’ αυτόν.

[via].

4 thoughts on “Μιας κι αρχίζουν τα σχολεία

 1. xpanta

  Στην Ελλάδα θα τον ρωτούσε τι βαθμούς βγάζει στο σχολείο και αν είναι έτοιμος να δουλέψει Σαββατοκύριακα χωρίς να πληρωθεί. Όπως λέω και σε ένα φίλο μου που έχει δικιά του εταιρία (και κοιτάζει να δει το βαθμό του πτυχίου πριν κάνει την πρόσληψη — κάτι που με βρίσκει 100% κάθετο): CV is the internet!

  1. Nikos Anagnostou Post author

   Α! Ναι. Πρόσφατα το σκεφτόμουνα και το τουϊταρα κι όλας

 2. skarab

  Τον ρωτάει αν είναι πρόθυμος να αφήσει τη σχολή του (είναι φοιτητής στο Stanford), όχι το σχολείο, αλλά ας είναι. Η δημοσίευση κλείνει με ένα ενδιαφέρον point και δεν θα ήθελα να το χαλάσω 🙂

  1. Nikos Anagnostou Post author

   Ναι, το γράφω στο ποστ ότι είναι φοιτητής. Δεν έχει σημασία. Το ίδιο κάνει 😉

Comments are closed.