11 thoughts on “Το κίνημα των bloggers; Έτσι φαίνεται (update)

 1. πρεζα tv

  Κατι αρχιζει να γινεται εδω μεσα και αυτο θα το δειτε στις επομενες εκλογες…

 2. Pingback: ‘Ημασταν ΟΛΟΙ εκεί…. « Μαμά……ετών 36…

 3. istor

  @πρέζα tv: Ναι κάτι αλλάζει! σίγουρα μεταβάλονται οι απαιτήσεις του κόσμου! το περιβάλλον, το πράσινο, η βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι μέρος των αιτημάτων! Μην ξεχνάμε όμως ότι όσοι καταδικάζουν με φωνές κ οργή την παρούσα πολιτική στασιμότητα είναι αυτοί που την ψηφίζουν – την επαινούν!

  Τελικά τα κόμματα είμαστε εμείς…δεν είναι κάποιοι εξωπραγματικοί τύποι οι 300 της βουλής!

  Δεν χρειάζεται να γκρεμίσεις ένα οικοδόμημα, χρειάζεται να μάθεις να σκέφτεσαι!

  Τα blogs, και όλο το internetiko βίωμα φαίνεται ότι έχει δύναμη! Ας δυναμώσουμε τις φωνές μας και τις δράσεις μας! Ας φτιάξουμε εμείς την αντζέντα!

 4. magica

  Και τώρα με το χέρι στην καρδιά, πες μου γιατί ο ίδιος κόσμος δε ξεσηκώθηκε όταν καιγόταν η υπόλοιπη Ελλάδα;
  Είναι πολύ θετικό αυτό που έγινε σήμερα, αλλά θα έπρεπε να γίνεται για κάθε δάσος που χάνουμε, όπου κι αν βρίσκεται

 5. Oneiros

  Είναι πολύ θετικό αυτό που έγινε σήμερα, αλλά θα έπρεπε να γίνεται για κάθε δάσος που χάνουμε, όπου κι αν βρίσκεται
  ..κι ακόμα πιό σημαντικό και δύσκολο, να γίνεται πριν καούν τα δάση, ώστε να απαιτηθεί η προστασία τους. Κι όπως λέει ο Argos, θα έπρεπε να είχε καταγραφεί μαζική αντίθεση στην αναθεώρηση του άρθρου 24 τις μέρες που συζητούνταν στο κοινοβούλιο. Πρακτικά, πάντως, πιστεύω κι εγώ ότι μόνο μετά από χτυπητές τραγωδίες μπορεί να δραστηριοποιηθεί ο πολύς κόσμος.

 6. Pingback: vrypan|net|weblog » Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την Πάρνηθα

 7. inlovewithlife

  @Όνειρος
  Συμφωνώ απόλυτα. Πράγματι η πρόληψη είναι πιο σημαντική αλλά ταυτόχρονα και πιο δύσκολη. Ματζίκα, είναι βαριά η καλογερική. Τουλάχιστον ας γίνει αυτό η αρχή για μεγαλύτερη κινητοποίηση μπας και σωθούν περισσότερα δάση.

  @πρέζαtv
  Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα ήταν παράνομες. Γι’ αυτό και ο κόσμος επιλέγει να κατεβαίνει στους δρόμους ακομμάτιστα.

  @istor
  Μέσα σε ένα μήνα περίπου έχουμε επηρεάσει την κεντρική πολιτική σκηνή σε τρεις σημαντικές περιπτώσεις (Αμαλία, βίντεο αστυνόμων βασανιστών, συγκέντρωση για την Πάρνηθα). Και συνεχίζουμε.

 8. kwstask

  Προς magika:Γιατι τωρα τα πραγματα ειναι ποιο σοβαρα! Η αθηνα δεν εχει αλλο δασος!Τι εμεινε?φιλοπαππου(εχτες ειχε λαμπαδιασει η ακροπολη! υστ:σοβαρολογω!),λυκαβηττος,εθνικος κηπος, και το αλσος διπλα απο το παναθηναικο σταδιο!(ο υμμητος; καμμενος…Η πεντελη; καρβουνο…. Η παρνηθα; παει κι αυτη….) Η υπολοιπη ελλαδα κατι εχει ακομα απο πρασινο(για να μην φανει ειρωνικο το σχολιο,εγω δεν εχω κανενα προβλημα να βγω και παλι στη βουλη,κλπ..για οποιοδηποτε δασος!ΟΛΑ-ΜΑ ΟΛΑ-ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ!!!!Εχτες ημουν κι εγω εκει!

 9. murplejane

  και η σάμος καίγεται.γενικώς καιγόμαστε.το θέμα ειναι οτι πρέπει να πάρουμε φωτιά για να ξυπνησουμε και να βγούμε στους δρομους…τι κρίμα.

 10. istor

  @murplejane: Έτσι δεν λένε ξυπνάς όταν πέρνει φωτιά το σπίτι σου…είμαστε κοινωνία του ‘εγω’!

  Αφήστε το σπίτι του γείτονα να καίγεται! Τι κρίμα…Αρκεί να μην έρθει σε μας…

 11. magica

  kwstask και η θεσσαλονίκη μόνο το Σειχσου είχε, όπως και η Κασσάνδρα επίσης κλπ κλπ κλπ
  Έβαλα τις φωνές από την αρχή για τη φωτιά στην Πάρνηθα κι ας μην είμαι κάτοικος Αττικής. Το ίδιο επιθυμώ να κάνουν όλοι, για τις φωτιές όλης της χώρας. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε με ειλικρίνεια.
  Τώρα καίγεται η Σάμος, αύριο δε ξέρω ποιό άλλο δάσος έχει σειρά. Μα κανένα δάσος δεν είναι του γείτονα. Όλα δικά μου είναι

Comments are closed.